pt2

Kommande utbildning

mars 26, 2015

Kommande PT & Fystränarutbildning.

Creol Well erbjuder en gedigen utbildning av högsta kvalité där du blir Licensierad Personlig tränare och fystränare med internationell licens. Efter att du har genomgått vår utbildning så kommer du att kunna träna barn, ungdomar, motionärer, pensionärer, gravida, nybörjare, personer med olika folkhälsosjukdomar samt elitidrottare.

Vi på Creol Well har en meritlista få andra på området ens kan mäta sig med. Vi representerar en modern ledarstil som inte slår öronen till sig, utan intensivt följer och utvärderar de senaste forskningsrönen och arbetsmetoderna. För att hela tiden utvecklas krävs en konstant vilja att bli lite bättre varje dag, och känna stolthet för det du gör.

Vårt uppdrag är att samla in denna kunskap och göra den tillgänglig för er. Som tränare måste vi ifrågasätta nya trender och gamla sanningar för att göra det lite bättre för framtidens idrottare.

Vikten läggs mycket till att förstå styrketräning i relation till individers förutsättningar och idrottsliga målsättningar. Teoretiskt och praktiskt behandlas i kursen frågor kring hur en tränare bör arbeta med utvärdering av olika styrke-, konditions- och rörelsetester, för att optimera träningsplaneringen.